Projecten

BOWI realiseert en ondersteunt projecten die op wat voor manier dan ook het leven van meervoudig gehandicapten optimaliseren. Hiernaast ziet u informatie over de projecten die momenteel onze aandacht hebben.

Project aanmelden?

Indien u een leuk idee heeft voor een project kunt u dit aangeven door het contactformulier in te vullen.
Een leuk en goed idee is immers altijd welkom!

Doerakkengitaar

Voor de groep "De Doerakken" zouden wij graag een gitaar willen realiseren.
Doerakken is een groep jonge kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De kinderen hebben allemaal een ontwikkelings achterstand en problemen zoals autisme,adhd, epilepsie, visuele en auditieve beperkingen. Zij zijn erg gevoelig voor een muziek activiteit. Om die reden willen wij voor hen een gitaar realiseren. De kosten voor de gitaar zijn ongeveer 400,- incl. een hoes om de gitaar op te bergen.

Aantal donaties: 1
Bedrag gedoneerd: € 400