Projecten

BOWI realiseert en ondersteunt projecten die op wat voor manier dan ook het leven van meervoudig gehandicapten optimaliseren. Hiernaast ziet u informatie over de projecten die momenteel onze aandacht hebben.

Project aanmelden?

Indien u een leuk idee heeft voor een project kunt u dit aangeven door het contactformulier in te vullen.
Een leuk en goed idee is immers altijd welkom!

Spelmateriaal

De zomer komt er weer aan, en dan zijn de kinderen van KDC de Regenboog in Middelharnis veel buiten te vinden! De Regenboog is een kinderdagcentrum voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van 0-18 jaar. Afgelopen jaar is er een schuur in de tuin geplaatst, maar deze heeft helaas een hele lege zijkant! Zij willen heel graag de zijkant van de schuur opvrolijken met wat voel- en doe-materiaal. Dit is materiaal wat bijvoorbeeld geluid maakt wanneer je aan het rad draait, een glitterbuis die je kunt draaien, en een rad met balletjes er in. Ook zouden zij graag voor binnen een wandsysteem maken waar ze dergelijke voelborden in kunnen schuiven.

Aantal donaties: 1
Bedrag gedoneerd: € 550