Welkom bij BOWI

The Dare Company

Na tien jaar service en op de sever gedraaid te hebben van HVMP gaan wij nu over naar The Dare Company. Michiel (HVMP) bedankt voor de afgelopen tien jaar en heel veel succes met jouw andere bedrijf Invitado. Manon (The Dare Company) fijn dat jij ons wil helpen met de voorzetting van Stichting Bowi.

Stichting Bowi heeft wer een mooi project kunnen realiseren, namelijk een speelgoedkrokodil voor aan de wand. Zie hieronder het resultaat.

Halte Zomervilla Krokodil

Speelgoedaanvulling