Projecten

BOWI realiseert en ondersteunt projecten die op wat voor manier dan ook het leven van meervoudig gehandicapten optimaliseren. Hiernaast ziet u informatie over de projecten die momenteel onze aandacht hebben.

Uw steun direct zichtbaar!

Stichting BOWI vindt het heel belangrijk dat uw gift komt waar u deze voor geeft. Stichting BOWI wil dit zo inzichtelijk mogelijk maken. Als u stichting BOWI wilt steunen, wordt u bij het doneren gevraagd of u stichting BOWI in het algemeen steunt of een specifiek genoemd project. Bij de keuze "algemeen" zal Stichting BOWI een keuze maken welk project de steun krijgt. Kiest u een project naar keuze, dan zal u het door u geschonken bedrag in de geldbalk bij het project zien staan. U blijft middels deze balk op de hoogte over de voortgang van het project.

Project aanmelden?

Indien u een leuk idee heeft voor een project kunt u dit aangeven door het contactformulier in te vullen.
Een leuk en goed idee is immers altijd welkom!

Drukvesten

Paardendeken