Projecten

BOWI realiseert en ondersteunt projecten die op wat voor manier dan ook het leven van meervoudig gehandicapten optimaliseren. Hiernaast ziet u informatie over de projecten die momenteel onze aandacht hebben.

Project aanmelden?

Indien u een leuk idee heeft voor een project kunt u dit aangeven door het contactformulier in te vullen.
Een leuk en goed idee is immers altijd welkom!

Qwiek-up

Zomerland is een logeerhuis voor kinderen en jong volwassen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. In dit logeerhuis bieden zij een thuis weg van huis voor deze kinderen zodat ouders voor een dagje, weekend of weekje wat ruimte hebben om bij te komen, maar ook voor de kinderen om te ervaren hoe het is om een paar dagen buiten het gezin te vertoeven.

Voor het logeerhuis zouden zij graag een Qwiek-up willen, omdat zij de beleving van logeren zo breed mogelijk willen maken.

De Qwiek-up is een projector die op elke gewenst oppervlak kan projecteren. Stel je ligt in bed en op het plafond lijkt het net of je door het bos wandelt met geluidjes van vogels en de wind door de bomen. Wie wil er nou niet zo in bed liggen.

De Qwiek- up creëert een audiovisuele beleving voor logees, waardoor ze meegenomen worden in hun persoonlijke belevingswereld. Dit kan individueel of in groepsverband.

Stichting Bowi heeft 1696,oo gesponserd aan dit fantastische project!


Aantal donaties: 2
Bedrag gedoneerd: € 6026

Naam Bedrag Datum
€ 4330 25-07-2020
Anoniem € 1696 16-09-2018