Nieuws

Momenteel is Stichting Bowi hard achter de schermen bezig om de website aan te passen naar hun nieuwe doelstelling. Meer informatie volgt!

Momenteel is Stichting Bowi hard achter de schermen bezig om de website aan te passen naar hun nieuwe doelstelling. Meer informatie volgt!

Stichting Bowi heeft weer een mooi project kunnen realiseren, namelijk een speelgoedkrokodil voor aan de wand. Zie hieronder het resultaat.

Halte Zomervilla Krokodil

Na tien jaar service en op de sever gedraaid te hebben van HVMP gaan wij nu over naar The Dare Company. Michiel (HVMP) bedankt voor de afgelopen tien jaar en heel veel succes met jouw andere bedrijf Invitado. Manon (The Dare Company) fijn dat jij ons wil helpen met de voorzetting van Stichting Bowi.

Ondanks deze moeilijke tijd in verband met de corona hebben we toch twee mooie projecten kunnen realiseren. Voor meer informatie omtrent deze projecten zie hieronder;

Qwiek up

Lekker Bubbelen

Top! Bedankt lieve mensen, De tyltylschool kan vele mooie en leuke muziekinstrumenten kopen.We laten gauw zien wat zij hebben uitgezocht

Vandaag is Stichting Bowi op de tyltylschool geweest waar een filmpje door TV & Radio  Rijnmond opgenomen iom het het Project Trommels te promoten.

Klik hier om naar het filmpje toe te gaan

Stichting Bowi heeft weer leuke nieuwe projecten ontvangen, oa Cosmo, Qwiek-up en Speel & Spettertafel'. Laten we ook deze snel realiseren.

De tyltylschool in Rotterdam wilde heel graag een nieuwe accordeon aanschaffen. De oude accordeon heeft bijna de geest gegeven. Wat geweldig dat we dit kunnen realiseren, zodat we de kinderen weer kunnen laten stralen. Muziek maakt ze blij en gelukkig. Afgelopen maandag via Facebook gepresenteerd en vandaag meer dan voldoende binnen om een mooie accordeon aan te kunnen schaffen. Geweldig! Top! Bedankt allen voor de donaties.

Stichting Bowi wil team Triojos bedanken voor de diverse projecten die wij hebben kunnen realiseren door de door hun gereden rally, oa 'De Rivierstenen', 'Lekker Snoezelen', 'Eendoostaken', 'Lichtprojector' en 'Boekjes'.

Het KDC Lombardije wil heel erg graag een Tovertafel (zie hier). Stichting BOWI zal hen steunen om dit te realiseren.

Team Triojos, een gelegenheidstrio bestaande uit meestermecaniciën Jos Bosma, supernavigator Jan Passmann en teamcaptain Herman Oomens, zullen meedoen aan de S.A.C-rally door de Balkan. Het idee achter deze rally is een avontuur beleven dat je nooit zult vergeten, en hiermee anderen helpen. Team Triojos steunt Stichting BOWI.

Klik op de foto hieronder voor meer informatie!

Stichting Bowi wenst iedereen een hele fijne vakantie toe!

Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2018! Dat we maar veel mooie projecten kunnen realiseren.

Het project 'Door Muziek' heeft meer bereikt dan we hadden kunnen dromen. De Tyltylschool heeft aangegeven dat zij in de evaluatie hebben geconstateerd dat muziekbeleving voor sommige leerlingen echt meerwaarde heeft. Er is besloten dat zij nu zelf met een leerkracht op beide locaties muziekbeleving prominenter gaan organiseren. Zij schrijven hierover het volgende; Jullie inspanning heeft dus tot iets moois geleid en wij kunnen het op deze manier intern faciliteren. Super bedankt voor jullie mooie gebaar, de kinderen hebben er erg van genoten.

Hartelijk dank iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Met vriendelijke groeten,
Jos, Karin, Tamara en Lianne

Door een Crowdfundingactie is meer als de helft van het project "Tovertafel" gerealiseerd. Nu hopen zij ook de laatste stap te kunnen vervullen.
Stichting BOWI heeft twee mooie donaties ontvangen van de hervormde kerk Poortugaal en de diaconie gereformeerde kerk waar we twee mooie projecten van hebben kunnen realiseren.

We hebben weer een mooi project op de site staan, ouders van Manon willen wat nalaten ter gedachtenis van haar. Manon hield heel erg van muziek en kreeg daar altijd een grote glimlach van, vooral van mooie klanken, geluiden en trillingen. We hopen op mooie donaties om dit bijzondere project in de toekomst te kunnen voort zetten.

Afgelopen week hebben we weer een mooie donatie gekregen ter waarde van 1000 euro. Hier kunnen we weer mooie projecten mee realiseren. Bedankt sponsor!!!

We hebben weer een mooi nieuw project, Lego, kijk voor verdere informatie bij de projecten.

ODC de Carrousel uit Hoorn wil heel graag haar bibliotheek uitbreiden. Dit met als doel de kinderen weer wat nieuws voor te lezen. Zij hebben hiervoor een bedrag nodig van 150 euro.

Stichting BOWI wil iedereen een heel gezond en gelukkig 2017 wensen en dat we maar mooie projecten kunnen realiseren.

Ter gelegenheid van de plechtigheid van Manon is er een donatie beschikbaar gekomen van totaal 782 euro. Dit bedrag zal besteed worden aan kinderen die in de belevingsgerichtheid gelijkwaardig aan Manon zijn. Er zal vanaf januari 2017 zes keer op de tyltylschool Rotterdam en drie keer op de Torteltuin een muziekbeleving plaatsvinden. Wij willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt alvast hartelijk bedanken voor uw gift.

Ter gelegenheid van de plechtigheid van een bijzonder meisje is er een donatiepot geplaatst en is er in totaal 782 euro opgehaald. Stichting BOWI en de ouders hebben al een project in gedachten en dit zal later op de site geplaatst worden. Wij willen iedereen die hier aan bijgedragen heeft, bedanken voor uw gift.

Stichting BOWI is ook actief voor ander stichtingen. Een voorbeeld hiervan is de sponsoring van drukvesten voor stichting SAM. Zie ook de website www.stichtingsam.nl

Lokatie Wielewaal is heel erg blij met de donatie voor het Varkenshok, het bestaande hok was door de storm behoorlijk toegetakeld. Nu zitten de varkens er weer warmpjes bij. Bedankt doneerders!

Afgelopen week hebben we weer een mooi project kunnen realiseren. Het project is dit keer voor de Tyltylschool Rotterdam, het "Ballenrad". Allen die dit mogelijk gemaakt hebben, dank namens de Stichting en de kinderen van de Tyltylschool.

We kunnen terugkijken op een mooi jaar met leuke en emotionele projectrealisaties en hopen dit te kunnen voortzetten in 2016. Allen bedankt voor deze gulle giften. Stichting Bowi wenst iedereen een gezond en mooi 2016 toe.

Na een presentatie in Kasteel van Rhoon van Stichting Bowi hebben we een cheque van €2500 in ontvangst genomen van Rotaryclub Rhoon-Barendrecht. Hartelijk Bedankt!!!

De Tempelrunners / Intratuin Rhoon hebben weer een project voor stichting Bowi gerealiseerd. Geweldig, bedankt allemaal. Het project Actie-reactiemateriaal is voor de Tyltylschool Rotterdam en ook namens hen bedankt! Top!!!

Door inzameling tijdens de reunie de Ark hebben we twee projecten kunnen realiseren, namelijk project "Luister- en voellotto" en het project "Kleuterprentenboeken". Wij willen iedereen die tijdens deze avond gedoneerd hebben hartelijk bedanken hiervoor. Super!!!

Stichting BOWI wil de sponsers bedanken voor het realiseren van het project driewieler en step. De kinderen die logeren in het logeerhuis Zomerland zijn hier heel blij mee. Super!

Zaterdag 5 september heeft er een reunie van de school de Ark plaatsgevonden. Tijdens deze avond is er geld verzameld voor stichting Bowi. Het totaalbedrag van 185 euro zal op een nader te bepalen project gestort worden. Bedankt allemaal!

Stichting Bowi wil Joop van Opstal bedanken voor zijn inzet bij Intratuin Rhoon, waar hij elke week met een kraam, spullen verkoopt ten behoeve van stichting Bowi. Het doel waar hij zich voor inzet is, de step en de driewieler voor een logeerhuis in Rotterdam te realiseren.

Super JOOP!

Op Tyltylschool Rotterdam is het project Schrijfdans gerealiseerd. Schrijfdans bestaat uit cd's en een handleiding met verschillende thema's op peuter en kleuterniveau. De methode is bedoeld voor het ontwikkelen van de handmotoriek om van kriebelen en krassen naar de meest elementaire basisbewegingen te gaan. Dit wordt gedaan door te ervaren en te ontdekken, in de lucht, op bord en op papier, met glijverf, glijklei, scheerschuim en zand.

Stichting Bowi heeft weer twee nieuwe projecten toegevoegd, namelijk Bubble Unit en Doerakkengitaar.

Door alle bezuinigingen rondom de zorg, worden ook meervoudig gehandicapten geraakt. De bezuinigingen zijn vaak het eerste op spelmateriaal en andere leuke activiteiten. Stichting Bowi wil graag iets hieraan doen, blijf ons steunen om dit te realiseren.

De eerste tekenen van een aantrekkende economie zijn er. Het leven is net als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan. 2014 blijf optimistisch wees initiatiefrijk.

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI's). Stichting Bowi is ook een ANBI. Wij hebben bijna alle gegevens op onze website gepubliceerd, echter zijn wij nog druk bezig met de jaarrekening.

Terugkijkend op een mooi jaar met vele projectrealisaties hopen we dit in 2014 te kunnen overtreffen. Allemaal bedankt voor jullie steun in 2013.

Onlangs is er een interview met het tijdschrift "Mijn Geheim" geweest over o.a. Stichting Bowi. Diegene die dit willen lezen, download de app "Mijn Geheim". Zie het Thema "kind en handicap" en steun direct het NSGK.

Het jaar 2013 loopt tegen zijn einde, we zouden het leuk vinden als we voor de eindstreep nog een aantal projecten kunnen realiseren. Wie gaat ons hiermee helpen?

Tyltylschool Rotterdam wil als school o.a. kleding, gordijnen, dekens en knuffelberen inzamelen om met de opbrengst hiervan te sparen voor een nieuwe schommel of ander buitenspelmateriaal voor het schoolplein. De laatste zakken kunnen zij op maandag 25 november in ontvangst nemen. De kleding kan worden ingezameld! Vraag je familie, buren en kennissen of ze nog oude kleding hebben. Sjouwen, slepen, sleuren met die zakken: Hoe meer volle blauwe zakken van 10 kilo, des te meer geld er in het laatje voor de school komt. Vergeet de rugpijn, laat je spierballen zien en zet je in voor de Tyltylschool Back to School. Dus vanaf nu actie!!!


Wij zijn genomineerd voor het 3M fonds.

Wat is het 3M fonds?
Wereldwijd werkt 3M met het Community Giving Program: ondersteuning van projecten op sociaal, educatief en milieugebied. Daarbinnen heeft elke dochtermaatschappij een eigen MVO-programma dat aansluit op de lokale cultuur, gemeenschap en omgeving. In de Benelux ondersteunt 3M Goede Doelen en niet-commerciële organisaties middels het 3M Fonds.

Willen jullie stemmen op de volgende link. STEM

Ondanks de moeilijke tijd kunnen we melden dat we weer twee projecten hebben gerealiseerd. De donaties zijn gedaan door Tweestromenland voor het project " Bubbelgitaar ", Relais Rosa Dei Venti uit Italie heeft het project " Schakelkastjes " gerealseerd.

Eindelijk bijna zomervakantie. We hebben er zo lang op gewacht. Eindelijk de welverdiende rust. Bijslapen tot je niet meer kan. Reizen, bruinen of activiteiten. Vakantie iedereen houd ervan. Hotels en zwembaden. Genieten van het eten. Genieten van de gezelligheid.

Stichting Bowi wenst iedereen een hele fijne vakantie toe.

Stichting Bowi heeft weer een nieuw project toegevoegd, namelijk het project " Bubbelgitaar ".

Tyltylschool Rotterdam bestaat in 2014, 
50 jaar.
Zij willen dit gaan vieren met een groots feest. Gezien alle bezuinigingen is er erg weinig budget voor dit feest en zoeken zij sponsoren, om dit allemaal mogelijk te maken. Stichting BOWI wil hen daarmee helpen. Alle hulp is uiteraard welkom, niet alleen een financiele bijdrage zou super zijn, maar zij zoeken ook materialen voor deze dag, zoals bijvoorbeeld; een circustent, helium balonnen, tafelversiering, snoep en koeken, een grote taart, een patatkraam, suikerspinapparaat, kadootjes voor de kinderen enz.

Wie o wie wil ons helpen dit tot een succes te maken!

Het jaar is nog niet begonnen en we kunnen de eerste projectrealisaties alweer melden. Het gaat hem de volgende twee projecten, Serveerwagen en De Grondmat.
Hartelijk dank voor deze mooie giften.

Op een mooie zonnige zondagmiddag zijn er weer drie nieuwe projecten gerealiseerd. De Tempelrunners zijn verantwoordelijk voor het realiseren van het Reuzen Regenboog Parachutedoek en de Ronde Tafel 154 heeft aangegeven de volgende twee projecten te sponseren, namelijk het project de Noppenpuzzel en het project het Wandinschuifframe.

Terugkijkend op een mooi jaar met vele projectrealisaties hopen we in het 2013 dit weer te overtreffen. Allen bedankt voor jullie steun in 2012.

Tijdens de benefietavond Waterdance 2 heeft een fotograaf foto's gemaakt. Hierbij de foto's:

Foto's WATERDANCE 2

Na het succes van de benefietavond Waterdance 2 door Stichting BOWI kunnen wij u melden dat we weer acht projecten hebben kunnen realiseren. Het gaat om de volgende projecten:
Binnenplezier
Werktafel
Projector
Aangepaste Soepkommen
Laptop Digibord
Buitenproject
Druk en schakelaarspeelgoed
Wensenlijstje boldermanege

Tijdens de benefietavond in het Deltahotel hebben we verschillende produkten laten zien, gemaakt door meervoudig gehandicapten. Voor wie intresse heeft in deze produkten, heeft Waardijn een eigen webshop: www.waardijn.nl

Terugkijkend op een geslaagde benefietavond hebben we genoten van alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en wachten we met smart op de foto's. De foto's zullen op de website geplaatst worden. Binnenkort zullen we de projecten bekend maken waar we de opbrengst van Waterdance 2 aan besteden.

De kaartverkoop is in volle gang, nog enkele dagen te gaan en dan gaan we met z'n allen knallen in het Delta Hotel. Wil je ook nog van de partij zijn, klik dan zo snel mogelijk "Waterdance" links onder op de pagina en bestel je kaarten. Wees er wel snel bij !!!

Door een mooie bijdrage aan onze stichting hebben we weer zes leuke projecten kunnen realiseren. Stichting BOWI wil de gulle gever hartelijk bedanken voor deze fantastische donatie.

Vanaf vandaag is de website WATERDANCE online gegaan en kunnen er kaarten besteld worden voor de benefiet. Links onder kunt u naar de website. Zegt het voort en we maken er met z'n allen een topavond van.

Ondanks de moeilijke tijd waar we in zitten, kunnen we toch mededelen dat er een mooi project gerealiseerd is. Het bedrijf Post & Co heeft een mooie donatie (€ 2500) geschonken voor het project "Projectie en Geluid". Dit project betreft een nieuwe projectie en geluidsinstallatie voor de geheel verbouwde snoezelruimte van het dagactiviteitencentrum Prinsenland. SUPER BEDANKT !!! 

Gezien de crisis aan blijft houden, merken wij ook dat we heel erg ons best moeten blijven doen om de projecten te realiseren, help ons door rondom aandacht te geven voor Stichting BOWI. Wij doen het tenslotte niet voor onszelf, maar voor een volledig afhankelijke doelgroep.

Wij kunnen weer mededelen dat de benefietavond "Waterdance" voor de tweede keer wordt georganiseerd. Het zal plaatsvinden op zaterdag 29 september in het Deltahotel Vlaardingen. Meer informatie volgt via onze website.

Bezuinigen op de zwaksten in de samenleving, zij klagen toch niet! Gelukkig zijn er ook mensen zoals Leo van den Broek, direkteur tyltylschool Rotterdam. Zie onderstaand televisieprogramma en krantenbericht.

> Portret Tyltylschool:
   Passend onderwijs in gevaar

> Tyltylschool luidt noodklok 

VPG Tweestromenland zet zich momenteel heel hard in voor Stichting BOWI. Zij hebben de volgende twee projecten als doel gesteld; de Rambler LE en het Springkasteel. Zij zamelen geld in tijdens de kerkdienst, en door allerlei andere acties. Zowel de volwassenen als de kinderen werken hier aan mee. Stichting BOWI heeft hen informatie gegeven over de doelstelling van Stichting BOWI. Tweestromenland bedankt voor jullie inzet tot nu toe! 

Zaterdag 4 februari heeft Stichting BOWI een cheque van 925,- euro in ontvangst genomen tijdens het bridgetoernooi in het Arsenaal te Willemstad. Deze gift is t.b.v. de Bolderwagen voor KDC Zonnehof in Spijkenisse. 

Stichting BOWI heeft voor logeerhuis Zomerland het eerste project van 2012 gerealiseerd. Zij wilden graag een speciale skelter die geschikt is voor 2 personen vanaf 5 jaar tot de volwassen leeftijd. Heel veel skelterplezier toegewenst !!!

Ondanks alle berichten over crisis, bezuinigingen, lage eurostand enz, wil Stichting BOWI iedereen de volgende boodschap meegeven;

BLIJF OPTIMISTISCH WEES INITIATIEFRIJK

 

Dankzij diverse schenkingen zijn er op de valreep van 2011 weer vijf projecten volbracht. Stichting BOWI wil al deze sponsoren hartelijk bedanken voor hun vrijgevigheid. TOP!!!!!!!!

Stichting BOWI wenst iedereen een gezond en gelukkig 2012 toe.

Stichting BOWI is weer volop in beweging en heeft binnenkort weer een afspraak in het Deltahotel in Vlaardingen voor een gesprek over een eventuele herhaling van de benefietavond "Waterdance". Spannend!!!

Ondanks dat het een moeilijke tijd is, kunnen wij toch melden dat wij weer mooie projecten gerealiseerd hebben. Deze projecten zijn onder andere, "in het zonnetje", "aangepast bestek", "prentenboeken" en "schminkbox". Langs deze weg willen wij onze donateurs weer hartelijk bedanken, voor het blij maken van vele kinderen.

BOWI heeft in overleg met Grijpma AsG (gift cheque € 3000) besloten het bedrag te besteden aan een groep kinderen die in een bijzondere situatie zitten. BOWI wil hen eens extra in het zonnetje zetten. Binnenkort zullen er foto's op de website verschijnen van deze speciale groep.

Stichting BOWI is afgelopen woesdagavond uitgenodigd bij Grijpma AsG. Tijdens deze gezellige avond werd er een cheque ter waarde van € 3000,- aan ons overhandigd. Super !!! Binnenkort zal bekend gemaakt worden aan welk project Stichting BOWI dit bedrag zal toekennen. zie hier.

Kerkgemeenschap Tweestromenland heeft aangegeven tijdens dit seizoen te gaan sparen voor twee projecten, namelijk een Rambler LE voor KDC Zonnehof te Spijkenisse en een Springkasteel voor de Woutershof te Schiedam. Afgelopen zondag was er een appeltaartwedstrijd georganiseerd. Deze aktie heeft € 262,85 opgebracht. Geweldig !!!

Stichting BOWI is woensdag 12 oktober uitgenodigd om naar Baarn te komen voor een cheque-uitreiking door de  heer Grijpma van de firma's Grijpma AsG en VolmachtBeheer. Stichting BOWI kijkt uit naar deze dag !!!

Vrijdag 16 september zijn de winnaars van de benefietavond "Waterdance" gaan RIB varen. Het was een spectaculaire belevenis. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Dolphin Events. Foto's van deze spetterende vaart, zie Hier.

Elk jaar organiseert de Bridge Club Willemstad een Vestingdrive, waaraan één of meerdere goede doelen gekoppeld worden. Eén van deze goede doelen zal Stichting BOWI zijn, geweldig !!!

De Vestingdrive vindt plaats op zaterdag 4 februari 2012 in het prachtige Arsenaal in het mooie vestingstadje Willemstad.

Stichting BOWI is weer een stapje verder betreft doneren. Dit is vanaf heden mogelijk met Ideal. Dit maakt uw donatie makkelijker.

Een leuk berichtje. Stichting MEE heeft de door BOWI gesponsorde Roamtrike(speciale driewieler) uitgeleend aan een jongen die al een half jaar (op school) samen met de fysiotherapeut probeerde om te gaan fietsen. De fiets op school had dunne bandjes en daardoor durfde hij niet te fietsen. De Roamtrike komt bij hem thuis en hij fietste gelijk weg met moeder ernaast. Ze waren zo blij, dat het nu wel lukte.

Met de opbrengst van de benefietavond WATERDANCE 2011 hebben we o.a. de volgende twee projecten gerealiseerd. Voor dagcentrum de Weteringhoek te Houten een aangepaste driewieler voor jongvolwassenen en een gong voor tyltylschool Rotterdam. Het resterende is naar de klankwieg voor tyltylschool Rotterdam gegaan. Bedankt allemaal!

BOWI overhandigt samen met kunstenaar Martin in 't hout een bijzonder schilderij aan de direkteur van het Deltahotel in Vlaardingen. Klik hier voor het krantartikel.

Tijdens de benefietavond zijn er twee fotografen actief geweest. Deze foto's zijn op de volgende pagina te bekijken.
Bekijk de gallerypagina

allemaal voor deze fantastische benefietavond. Uit de reacties maken we op dat iedereen het goed naar hun zin heeft gehad en dat sommige van jullie mooie prijzen tijdens de loterij hebben gewonnen. Ook de opbrengst van de avond is geweldig, maar liefst € 4500,-. En daar bovenop nog eens € 500,- door De Notenshop. Hiermee kunnen we weer diverse projecten realiseren. Binnenkort zullen we bekendmaken welke projecten dit zijn.

Ga naar "BOWI in de media" onder "Steun BOWI".

Het is bijna zover, mede door uw steun en die van vele anderen met u, kunnen we deze benefietavond tot een succes maken. Tijdens de avond zal er o.a. een loterij plaatsvinden waarbij u fantastisch prijzen kunt winnen, zoals een Ipod, een digitale camera, een wellness arangement, een diner voor twee enz. Dit is nog maar een tipje van de sluier. Inmiddels is 90% van de kaarten verkocht. We zijn al heel blij met deze score, maar we willen uiteraard de zaal stampvol hebben, zodat het een knalfeest wordt. Weet u nog iemand in uw omgeving die een steentje wil bijdragen, attendeer hen daar dan op !!!  Een superavond, waarmee u ook nog eens projecten van stichting BOWI helpt realiseren. Wilt u meer info over deze benefietavond ga dan naar de link, linksonderaan op deze pagina     WATERDANCE

De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen van Waterdance, bent u er ook bij?

Ga naar "BOWI in de media" onder "Steun BOWI".

Stichting BOWI was donderdagavond 14 april uitgenodigd voor de feestelijke donatieronde van Re-Sell te 's Gravenzande. Tijdens deze avond heeft stichting BOWI een cheque gekregen ter waarde van € 2500,-. Dankzij  Re-sell kunnen er weer drie projecten gerealiseerd worden. De projecten zijn; de Roamtrike, Snoezelmateriaal en een Aangepaste Schommel. Re-sell bedankt voor deze gulle gift!!!

De voorbereidingen voor de benefietavond zijn in volle gang. De kaartverkoop gaat boven verwachting en zit op ca. 50%. Er was al heel veel hulp, maar nog meer bedrijven hebben hun medewerking gegeven om deze avond tot een succes te maken. Enkele van deze bedrijven zijn, Labelmaker, Schmidt zeevis, The Atlantic Seefood Company, Shipmate, Cuatro Madera, DP World, Merkkleding.nl, FrigoCare en Shivers. Namens Stichting BOWI bedankt !!!

De lokatie in het Deltahotel waar de benefietavond gehouden zal worden zal o.a. aangekleed worden door kunstwerken van meervoudig gehandicapten. Zij willen u graag laten kennismaken met de kwaliteit van hun producten. Producten waar zij met recht trots op zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar             www.waardijn.nl

Het tijdschrift "Mijn Geheim" heeft een stuk gewijd aan Stichting BOWI. Voor diegene die dit nog niet gelezen heeft verwijzen wij u via "Steun BOWI" naar "BOWI in de media". 

Kom allemaal op 21 mei 2011 naar de Benefietavond t.b.v. Stichting Bowi! Dit fantastische evenement wordt onder andere gesponsord door Delta Hotel Vlaardingen!!! Meer informatie volgt.

Vanaf heden heeft BOWI de ANBI status. BOWI is officieel erkend als "Algemeen Nut Beogende Instelling". Dit houdt in dat onder bepaalde omstandigheden giften aftrekbaar zijn voor de belasting. Zie voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

www.belastingdienst.nl

BOWI knalt het jaar uit. Dit is mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van o.a. Samplonius, Finally Communication en Berkman Forwarding. Langs deze weg willen wij deze bedrijven hartelijk bedanken voor hun steun.

Stichting BOWI wordt de komende periode ondersteund door reclame op de toiletten van bekende restaurants uit de buurt, o.a. de restaurants van de "Beren", de Magneetcafé's en d'Oude Stoep in Vlaardingen. Dit is gesponsord door Altermedia.

Stichting BOWI zoekt middelen om bekendheid te geven aan de stichting, Drukkerij Chevalier heeft een grote bijdrage geleverd door flyers te leveren voor de stichting, SUPER !!!

Op 1 september jl. is er door stichting BOWI met notariskantoor Westlandpartners een ANBI aangevraagd bij de belastingdienst.  Zodra deze is afgegeven laten wij dit via het nieuws weten. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Voor het kinderdagcentrum in Lombardijen hebben we de volgende aanvragen binnen gekregen, een roestvrijstalen zand/watertafel en een rolstoeldraaicarrousel waarmee de kinderen heerlijk kunnen genieten.

Taxi Vlasblom uit Rhoon heeft Stichting BOWI verder op weg geholpen met een gift van maar liefst € 2.500