Steun BOWI

Stichting BOWI realiseert zich dat de wereld rondom meervoudig gehandicapten niet altijd bekend is, BOWI wil werelden bij elkaar brengen door niet uit te gaan van het leed, maar te laten zien dat zij ook een gelukkig en waardevol leven kunnen leiden. Iedereen die mee wil helpen om het leven van meervoudig gehandicapten te optimaliseren is van harte welkom bij Stichting BOWI. Die mensen krijgen van ons de eretitel ‘vriend van BOWI’. Omdat je nooit genoeg vrienden kunt hebben, hoopt BOWI zoveel mogelijk vrienden te maken en te houden. Natuurlijk willen en kunnen onze vrienden niet allemaal op dezelfde manier helpen maar alle hulp en iedere bijdrage is waardevol!

Wat kun je zoal doen als vriend van BOWI?

Een donatie voor BOWI
Een donatie overmaken op IBAN NL40 RABO 0150 3892 99 (BIC RABONL2U) t.n.v. Stichting BOWI. Alle giften zullen voor 100% ten behoeve komen aan de projecten van stichting BOWI. U kunt zelf een project steunen of u laat de keuze over aan ons. De stichting heeft bovendien de ANBI status. Voor meer informatie over de ANBI status zie: www.belastingdienst.nl Zie aan de linkerkant “DONEREN”

Tijd voor BOWI
U kunt Stichting BOWI steunen door het doneren van uw tijd. Breng Stichting BOWI onder de aandacht bij uw werkgever, collega’s, relaties, vrienden en bekenden. Wilt u actief meehelpen? Bel 06-19199262 of mail info@stichtingbowi.nl ons gerust voor folders of andere benodigdheden om Stichting BOWI onder de aandacht te brengen.

Een banner voor BOWI
U zou een banner van stichting BOWI op uw website kunnen plaatsen om zo meer bezoekers naar onze website te generen zodat wij deze bezoekers onze projecten kenbaar kunnen maken. Zie aan de linkerkant “DOWNLOAD”

Activiteit ter ere van BOWI

Help Stichting BOWI door een activiteit te organiseren. Dit kan als particulier, maar natuurlijk ook als bedrijf. Want alleen lukt het niet! U of uw bedrijf kan zijn betrokkenheid met het leven van meervoudig gehandicapten laten zien door ons te steunen. Eenmalig of structureel. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een opening, een benefietavond of een spinningmarathon ten bate van Stichting BOWI. Wij denken daarin graag met u mee! Bel 06-19199262 of mail info@stichtingbowi.nl ons gerust om hier samen over van gedachten te wisselen.

Alle andere ideeën zijn van harte welkom. Wij beseffen dat wij om alle projecten van Stichting BOWI te realiseren, wij net zo hulpbehoevend zijn als meervoudig gehandicapten zelf. We zijn volledig afhankelijk van anderen; in dit geval: onze vrienden.