WATERDANCE 1

Stichting BOWI heeft op zaterdagavond 21 mei 2011 een benefietavond in het Deltahotel Vlaardingen georganiseerd. Het was een heerlijke avond met livemuziek. Je keek door een glazen wand uit op het kabbelende water, terwijl je genoot van livemuziek, een dansje, een hapje en een drankje.

De avond startte met een swingende warming-up door DJ Lucky Luciano. Verder zijn er diverse live-optredens langsgekomen, zoals het akoestisch duo Ginfish, een smakelijke muzikale cocktail  van Schiedamse jenever en Vlaardingse haring. Critical Mass met enkele hits uit de nederlandse top 40 tijdens de jaren '90. Acteur, zanger en komiek, Russel Hekster. Een 70’s-80’s soul, funk, danceclassics coverband met een groovy flavour, The Soulmaids. De presentatie en amusement werd verzorgd door Peter Meijer. Licht en geluid door F.B.I.

Naast al dit amusement was er ook een loterij georganiseerd, met prijzen die door verschillende bedrijven zijn aangeboden. Dagcentrum Waardijn te Barendrecht toonde schilderijen die gemaakt zijn door meervoudig gehandicapten, waarvan er ook een aantal van verkocht zijn.

Tijdens de gehele avond zijn er twee fotografen actief geweest.

Foto's benefietavond "Waterdance" 2011

Uit de reacties hebben we opgemaakt dat iedereen het goed naar hun zin heeft gehad en sommigen tijdens de loterij mooie prijzen hebben gewonnen. Ook de opbrengst van de avond was geweldig, maar liefst € 5000,-. Hiermee hebben we o.a. de volgende twee projecten gerealiseerd. Voor dagcentrum de Weteringhoek te Houten een aangepaste driewieler voor jongvolwassenen en een gong voor tyltylschool Rotterdam. Het resterende deel is naar de klankwieg voor tyltylschool Rotterdam gegaan.

Na afloop is er een schilderij gemaakt en overhandigd door Martin in 't Hout namens Stichting BOWI aan directeur Ronald Cordes van Deltahotel Vlaardingen die geheel belangeloos meewerkte aan de avond. Deze overhandiging is niet onopgemerkt gebleven door een stuk in weekkrant Groot Vlaardingen. zie hier!

Naderhand heeft Stichting BOWI ook nog een mail gekregen van directeur Ronald Cordes dat het kunstwerk een mooi plekje heeft gekregen in het Kraaiennest, dit is de zaal waar zij o.a. de huwelijksvoltrekkingen doen.

Prijs RIB varen

Tijdens de benefietavond hebben een aantal personen de prijs RIB varen gewonnen. Met deze speciale boot ervaar je een enorme dosis pure adrenaline! Een RIB prikkelt alle zintuigen, omdat je in een open boot heel laag ten opzichte van de zeespiegel zit. Klik hieronder voor de foto's van het RIB varen.

Foto's RIB varen


BEDANKT !

Stichting BOWI schenkt
Kunst Martin in 't Hout voor

 

Kraaiennest Deltahotel Vlaardingen