WATERDANCE 2

Stichting BOWI heeft op zaterdagavond 29 september voor de tweede keer een benefietavond in het Deltahotel Vlaardingen georganiseerd. Het was een heerlijke avond met livemuziek. Je keek door een glazen wand uit op het kabbelende water, terwijl je genoot van livemuziek, een dansje, een hapje en een drankje.

De avond startte met een swingende warming-up door DJ Lucky Luciano. Verder  waren er diverse live-optredens van Mesmerized. Een onvervalste soul / funk / danceclassicsformatie die van elk feest één grovind dampend, dansevenement weet te maken. De presentatie en amusement werd weer verzorgd door Peter Meijer. Licht en geluid wederom door F.B.I.

Naast al dit amusement was er ook een loterij georganiseerd, met prijzen die door verschillende bedrijven zijn aangeboden. Dagcentrum Waardijn te Barendrecht toonde schilderijen en allerlei materialen die gemaakt zijn door meervoudig gehandicapten.

Tijdens de gehele avond is er twee fotograaf actief geweest.

Foto's benefietavond "Waterdance 2"

Uit de reacties hebben we opgemaakt dat iedereen het goed naar hun zin heeft gehad en sommigen tijdens de loterij mooie prijzen hebben gewonnen. Ook de opbrengst van de avond was geweldig, maar liefst € 5000,- Hiermee hebben we o.a. de volgende projecten gerealiseerd.

Binnenplezier
Werktafel
Projector
Aangepaste Soepkommen
Laptop Digibord
Buitenproject
Druk en schakelaarspeelgoed
Wensenlijstje boldermanege