Organisatie

Stichting Bowi

Om een woning te organiseren voor Bowi en zijn vrienden is het belangrijk dat er een rechtspersoon is die de woning vertegenwoordigt. We hebben gekozen voor een stichting als rechtspersoon welke bedoeld is om een maatschappelijk, sociaal of ideëel doel te realiseren. Met een stichting als rechtspersoon zijn rechten en plichten, bezittingen en schulden, fiscale aspecten en de continuïteit geregeld. We willen zo min mogelijk risico lopen als het gaat om de continuïteit van het initiatief en de financiën.

Ouders van vrienden van Bowi worden actief betrokken bij het ontwikkelen van de woning. Het bestuur zal een aantal commissies maken: Zorg, Wonen en beheer, Marketing (communicatie/fondsenwerving/sponsoring), Financiën en de ouders en/of de vertegenwoordigers. Deze commissies specialiseren zich op hun eigen gebied en zullen maandelijks gezamenlijk de voortgang en verdere planning bespreken.

Bestuur

Het streven is een bestuur te formeren met ouders en onafhankelijke bestuursleden. Bestuursleden zijn actief betrokken en onbezoldigd. Momenteel bestaat het bestuur uit de initiatiefnemers Tamara en Gerard Boele en op de achtergrond worden de financiële zaken geregeld door penningmeester Johan Boele.

Gerard Boele

Gerard Boele

Voorzitter

Tamara Boele

Tamara Boele

Secretaris

Heeft u een vraag aan ons bestuur?

Vul dan ons contactformulier in.